Bejelentés


Gél-Lak Szép erös körmök


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Bogi - Nails

Gél - lakkozás, Műköröm, Manikűr, Pedikűr, Saját köröm erősítése.
Minden hölgy vágyik a szép és ápolt körmökre.Színes egyedi műkörmök vagy csak egy sima manikűr,nem gond én megvalósítom. Téli hónapokban különösen fontos a kezek ápolása. Szakszerü zselés eljárás megóvja körmeinket a sérülésektől,szép és tartós. Aki még sem szeretne tartósan műkörmöt vagy csak egy alkalomra szeretne, esetleg munkája nem engedi meg a mükörmöt annak megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes. Gel-Lac (zselés lak), tündöklő körmök gyors új technológia segítségével a lakkozás egyszerűségével a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac Uv lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kivállóan alkalmas. Ha szeretnéd kipróbálni bátran érdeklödj! Telefonon : 06 309 577 310 vagy személyesen Debrecen Derék u. 124 sz.alatti szépségszalonban. Email : cnailbogi@gmail.com Áraim : zselés lakkozás : 2200 ft. Mükörömépítés : 4400 ft. Töltés : 3400ft. Köröm erősítése zselével : 3700ft. Pedikűr : 1400ft. Manikűr : 1200ft. Nézd meg saját Munkáimat amiket anyagokkal készítettem.
Partneroldal klikk a logóra! `Ingyenes Saját oldalaim: Katt a képre! `Gel-lak` Katt a képre! `Gel-lak` Gel-lac színek. Nézd ki kedvenc színed katt a színekre!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!